A Pótszék Társulat és tagjai

Engedjék meg, hogy bemutassuk a Pótszék Társulatot, mely országosan is ismert és közkedvelt színtársulattá vált szórakoztató vígjátékaival, meséivel, illetve drámáival...


A Társulat 2012-ben alakult és azóta is folyamatosan szórakoztatja az ország művelődési házainak, kamaraszínházainak közönségét, mind színházi bérlet keretén belül, mind pedig egyedi előadásokkal. A Magyar Művek Szemléjén két ezüst díjat és egy különdíjat is sikerült már nyernünk. Ez utóbbit Gulyás László művészeti vezetőnk kapta kitűnő színészi alakításáért. 


Játszóhelyeink között találhatók kisebb-nagyobb művelődési központok, kamaraszínházak, melyek közül néhány:

Kecskeméti Katona József Színház Kamaraszínháza (Kelemen László Kamaraszínház)
Kecskeméti Hírös Agóra Kulturális Központ
 Bessenyei Ferenc Művelődési Központ
Budapesti Kőrösi Csoma Sándor Művelődési Központ
Latabár Színház
PIK Művelődési Ház
Debreceni VOKE Művelődési Központ
Konecsni György Kulturális Központ
Arany János Kulturális Központ (Nagykőrös)

Arany János Művelődési Központ (Gyál)

Babits Mihály Kulturális Központ (Szekszárd)

Derkovits Kulturális Központ (Tiszaújváros)

Mindezek mellett kisebb városokban és településeken is szívesen fellépünk, hiszen célunk, hogy "helybe vigyük a színházat"! Szentkirály, Nyárlőrinc, Izsák, Deszk, Hetényegyháza, Jászszentlászló, Kunszentmiklós és több más település minden évben jó ismerősként fogad bennünket. Hamarosan határon túl is szeretnénk bemutatkozni, hiszen céljaink közé tartozik, hogy a külföldön élő magyarok számára is magas színvonalú, magyar nyelvű színházi előadásokat vigyünk el. Reméljük, hogy hamarosan Önt is a közönség soraiban üdvözölhetjük!

A Társulat tagjai: